Snäll som jag är gick jag med på att badas. Igen. Men jag antar att det är nödvändigt när man befunnit sig liggande i komockor.

Matte tyckte verkligen inte jag luktade något vidare, och dessutom sa hon att vi skulle hem till en vän på kvällen. Så... Bad.

Själva badet är ju ganska roligt, efter ett tag. Men badkaret tycker jag inte om så mycket. Bilden är tagen precis när jag kommit i badkaret och blivit spolad.
Jag brukar se väldigt ledsen eller sur ut precis i början. Fast det hjälper inte. Jag blir lika badad varje gång ändå.

Igår lade jag mig ner i badkaret efter ett tag. Och när det blev dags att ta fram duschmunstycket för att spola av mig började både Jenny, Henrik och jag att frusta. Jenny och Henrik frustade av skratt. Jag frustade för jag fick vatten i nosen. Ingen har sagt att man inte kan jaga vatten! Men jag antar att jag såg ganska konstig ut när jag vände på mig åt alla håll och kanter för att komma åt, och fånga vattnet. Upp och ner, och jag kan vrida mitt huvud som en uggla. Undrar vem som duschade mest. Matte blev väldigt blöt.

Förstår inte riktigt hur hon lyckas. Jag vet att jag har en svans, och så klart förstår jag att den blir blöt, men såå mycket viftar jag inte. Eller? Det kanske jag gör föresten, vid närmare eftertanke.

Nåja. Jag blev ren, och torr efter ett tag. Då var det dags för lägenheten att bli ren.

Vet ni? Jenny har en dammsugare! Det röda lilla bowlingklotet kallar hon den. Vi är bästisar! Igår lekte vi jättelänge.

Jenny sa till oss att sluta, men vi kunde helt enkelt inte, inte med en gång i alla fall, för vi har så roligt ihop, dammsugaren och jag.
Duktig som jag är lyssnade jag i alla fall till slut. Och det blev rent i lägenheten igen.

Okej då. Bad.

I tisdags eller onsdags fick jag en massa pussar. De var från familjen Blennerup. *älskad, lycklig*

Sköt om er!