image54image49image50image51image52image53

Många bilder och lite film blev det visst på mig och Enzo ikväll! Några av dem ser ni här! Som vi har lekt, lärt, busat, trotsat, varit jätte duktiga och haft hur kul som helst! Blev visst lite rally i lägenheten, väldigt halt på golvet...tur att jag har fyra ben att glida runt på.
Nyttig träning för oss båda sägs det, och det är nog sant oxå. Kommer nog att bli väldigt bra kompis med Enzo med tiden hoppas jag...inne gick det väldigt bra ikväll, lite värre ute utan koppel...då försvinner visst min hörsel delvis :) Men med koppel på är jag nästan en drömhund.

Igår var jag med husse på riktigt rally, var kanske inte det roligaste jag varit med om. Men det fanns ju några små tikar som jag spanade in. Husse tyckte det var kul i alla fall...lång promenad blev det!
Nu måste jag vila upp mig efter all lek ikväll!

Go Natt!
Kollar utsikten

Har varit med och hjälpt till på gården i Grötlingbo, har försökt rulla halmbalar. Men de var visst lite för stora för mig.
Har varit med och vaktat både grisar och kor oxå, roliga typer de där små grisarna. Låter konstigt gör dem oxå.
Har varit med husse på jobbet några dagar oxå, fick i uppdrag att vakta hans bil. Det gick jätte bra. Ingen kom och tog nått ur den. Fick leka lite med en ettårig liten labbrador på middagsrasten. Det var riktig roligt!

Har gjort lite annat skoj oxå, har lekt med Enzo (han är en schäfer) flera gånger förra vecka. Den lilla valpen har redan växt om mig på höjden nu, fast jag väger ännu mer än honom ändå.

Har även fått var en stund hos min extra matte (Nemo) Hon blev minst lika glad som jag när vi fick träffa varandra. Fick vara hos henne några timmar när husse skulle jobba över. Tur att hon finns!
Kommer nog att få va lite mer med henne, husse säger att han kommer bli tvungen att jobba över fler dagar...men det gör mig inget, jag storm trivs med Nemo och hon med mig så klart...för jag är ju "så sööt"

Har även lekt lite med husses några kompisar som varit på besök...som vanligt får jag både beröm för hur fin jag är och hur duktig jag är. Lika kul varje gång nån pratar om mig.
Nu skall jag busa lite till med min husse, han är ju så tråkig just nu...sitter bara och skriver vid datorn.