Jag är nog världens mest (selektivt) väldresserade hund.För mig är detta en pinne.

Men jag förstår inte hur matte kan veta det... Hon var inte ens hemma när jag hade den diskussionen med Martin...
Så här ligger det till: Jag VET att man inte tar saker från bordet utan att först be om lov, och MAT är ett absolut NEJ, så det skulle jag aldrig drömma om att röra vid.
Inte ens om matte låg och sov och det stod en tallrik med spaghetti och köttfärssås skulle jag röra den.

Jag gnager inte på någonting som jag inte först blivit given av matte när vi är inomhus. Hon var jätteduktig på att visa vad man fick och inte fick gnaga på, och har till och med lärt mig att be om lov innan jag gör något...

Jag gnager inte ens på skor när jag springer och hämtar dem åt henne.
Så jag är faktiskt otroligt duktig.

Så duktig att jag tyckte att bordet borde städas lite. Pinnar får man inte ta in. Det verkar alla människor hålla med om. För att inte skada något annat tog jag mycket försiktigt tag i pinnen och skulle gå iväg, när Martin vände sig om. Då gav jag pinnen till honom. (vilket passade mig utmärkt för det var ändå det jag tänkt göra, jag LOOOOOVAR)

För att gå till något annat...gå???! Ut????! Jag vill!
Vadå? Jag var inte alls ute nyss!!

Dessutom har jag fått vara ensam jättelänge idag. Och jag tror Martin tyckte lite synd om mig, så imorgon får jag följa med honom på jobbet. Där finns det visst en annan hund som heter Saffran! Hur som helst... jag var ju inne på att Martin tyckte synd om mig!
Han har varit en helt underbar tvåbening mot mig ikväll! När Matte och han satt och kollade på film så tyckte jag att jag blev lite utanför... (och tänkte att det inte skulle skada att gå ut en sväng igen, för det var... två timmar sedan jag var ute sist)
Så jag gick och hämtade kopplet.

Och nu får jag ligga och mysa i hans knä, medan matte sitter och knåpar ihop ett litet inlägg om hur duktig jag är på att städa soffbordet...
Fast om matte får säga sin mening så kanske vi inte är riktigt överens om att det var det som hände.

(Hon kanske får skriva mina inlägg, men det är fortfarande MIN blogg, så jag tänker hålla fast vid att hennes mening är felstavad...)

Sov sött mina fina vänner!!
Slick i fejset