bada!!!
Liggande lyckliga Harley

Stort och blått... Och vatten i massor!!! Och grunt så långt att man kan springa jättelångt från matte och husse utan att behöva simma!

Vilken underbar dag! Här ligger jag vid strandkanten (i vattnet såklart) och är hur glad som helst. Vatten vatten och en massa underbart annat vatten! Men jag tyckte inte det smakade speciellt gott...

Än sen? Ännu mer än sen... husse hittade en pinne senare... Oj så skoj jag hade... ut i vattnet, hämta pinnen, in igen och tokrusa iväg efter pinnen igen.

Fast det har inte varit kul hela tiden... för en vecka sen var matte borta jättelänge. Hon åkte till fastlandet på fredagen och kom inte hem förrän på söndagen. Tur att husse var hemma, men oj vad glad jag blev när matte äntligen kom hem. Jag saknade henne massor.

Men åter till i förrgår: Matte tyckte det var svårt att ta kort när jag rusade i full fart... snabb var jag, så jag liksom flöt ihop med vågorna....

Då kunde det se ut så här:


Flygande, flytande Harley

Eller så var jag så snabb att jag såg ut som en vattenplog:

vattenplog
Springande, skvättande Harley

Nu ska jag ta och vila... för idag har jag minsann hjälpt matte att plocka vitsippor... Hon plockade och jag åt de som blev för korta.