Ser ni mig? Hur fint jag ligger på min alldeles egna säng? (i alla fall till matte tänker gå ifrån den där nedrans låtande prylen hon knappar på)
 
Idag har jag varit och lekt med massor av mina vänner. Och jag kan tänka mig att ni alla vill veta hur mitt liv ser ut nu (för jag har väl aldrig stött på maken till slöhet när det gäller uppdatering av MIN blogg)
 
Jag är nu en månad äldre än sist. (Här vill matte lägga in en liten protest och säga att....nejjsgknkrhbabk, men som vi alla vet är det jag som bestämmer vad som ska stå här, och att hon kan skriva vad hon tycker och tänker om saker i sin egna blogg)
 
Och en månad gör inte så mycket har jag kommit på. Träden luktar fortfarande lika gott, snöbollar är fortfarande underbara att leka med... (fast jag har fortfarande inte riktigt kommit på var de tar vägen när matte kastar för långt...  men å andra sidan verkar hon inte bry sig om jag tar med en pinne istället ändå, för hon är ganska väck ibland)
 
Varför i hela fridens namn skriver du om snöbollar matte? Du skulle ju berätta hur mitt liv ser ut. (Och vissa säger att hon är intelligent. Men jag vet minsann bättre!)
 
Som åttamånader-ing är jag... likadan som vanligt. Fast jag har fått ett himla sjå med att ta hand om lägenheten. Matte jobbar så mycket nu att hennes huvud verkar vara upptaget med hur mycket konstiga saker som helst... (alltså... jag klagar ju inte över att få fler ben eller godis, men det är ju fler som ska ha mat här... Försök få en tvåbening att förstå att kaninerna ska ha käk... Det hjälpte inte ens att hämta kopplet och dra det till kaninburarna)
 
Vad tror ni matte gör?! Hon går UT med mig. Som om jag behöver gräs... (fast jag är inte så dum att jag sa det innan vi varit ute)
 
Det finns tre kaniner, en katt och en liten irriterande gnagande boll med päls här nu (Matte kallar bollen för dvärghamster... Jag tycker dvärgboll med ben passar bättre)
 
Och så bor Jenny här. mattes kompis Jenny.
Hon flyttade in för ett halvår sen. Tillsammans med Dexter och Arthur. (Fast de har fått flytta)
 
Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR JENNY!!!! (Och Dexter och Arthur) 
 
Jenny leker alltid med mig.
För ett tag sen hade hon sin kille här och då lekte vi... Jag lekte att jag ville leka, så Jenny skulle leka med mig... Då kröp Jenny ner på golvet och lekte. (och eftersom jag inte ville leka egentligen så hoppade jag upp i soffan och tog hennes plats...)
 
Personligen tycker jag att jag ligger bättre i knät på någon än vad alla andra gör. Särskilt människor.
Och Jenny är bäst i världen, för hon glömmer sop-påsarna framme!!! 
(Fast jag ska nog försöka hålla mig borta från dem ändå... Matte fattade ju inte att hon måste gå ut med soporna hur många gånger jag än visade att om man låter dem stå kommer de att bli så äckliga att de vandrar själva... Det slutade ju bara med att matte blev arg på mig. Som om jag skulle äta sopor! Det är ju äckligt... Fast det kan verkligen lukta bra gott ibland)
 
Matte ber att få tillägga en sak: Hundar ska INTE få i sig kaffe. Då studsar de jämfota i sängen klockan tre på morg....
 
Okej, okej! Det var kanske lite dumt att sätta i sig en halv påse kaffesump, (inte för att jag har det) men å andra sidan har du dragit upp mig FÖRE KLOCKAN SEX flera dagar i rad!!!
 
Jag sover till tolv. PUNKT. (Matte och jag har olika syn på hur en hunds dygnsrytm borde se ut)
 
Åh! Vet ni?? Matte är nog sjuk eller något, för hon märker inte att jag sover i hennes säng längre. (Säg inget till henne! Jag har till och med lyckats överta halva sängen...) 
 
Jaja... jag vet att hon vet, men det HADE kunnat vara så att hon inte visste. Då hade jag varit supercool. Fast det är jag ju ändå.(I alla fall när jag inte slår huvudet i saker. Men det gör jag i och för sig bara när de kommer farande mot mig när jag har som högst fart och någon kastar en leksak jag måste hålla ögonen på)
 
Vi är nog rätt lika ändå. Jag och Matte. 
Nu behöver du inte berätta mer för idag Matte. För nu vill jag låna dina fingrar lite... Det kliar liksom... under hakan... Men SLUTA SKRIVA NU DÅ OCH KLIA MIG SÄGER JAG JU!!!
 
Nu ska jag gå och... MEN MATTE!!!
 
Hejdå på er...