Förrförra helgen var jag i Bohus och lekte med dessa damer:
Eller ja... egentligen lekte jag inte så mycket för jag var smått hängig. Men jag såg på när de lekte och så roade jag mig med ett märgben jag hittade. (Eller flera märgben... det ligger alltid kvar läckerbitar på Carinas golv som jag kan sysselsätta mig med när jag är där)
Så medan Lady och Tova sprang runt som om de vore två orkaner och inte kunde bestämma sig för om de skulle ha samma pinne eller inte och vem som kunde morra högst så låg jag där och gnagde på det där härliga benet... (utom när Lady eller Tova gick och snodde det från mig)
Som tur är så finns det tvåbeningar som är uppmärksamma, så jag fick alltid tillbaka det. :) Och kalla mig konstig, men det där med att ha dragkamp med en annan hund har jag aldrig förstått mig på. Matte tycker förvisso att det är ganska bra, men själv är jag väldans nöjd med när den som håller andra änden av min leksak bara går på två ben.
(Den där Tova är dock himla söt faktiskt. Jag tror att hon kommer bli himla bra när hon vuxit upp.)
Jag skulle gärna lekt med henne mer, och det var ganska sött när hon kom och lade leksaken mellan mina tassar som för att säga att vi skulle ha dragkamp, men så fort jag började busa med henne så började Lady skälla i mitt öra.
Jag tycker om Lady också. Men Tova gillar att springa sådär som jag gör. Lady är en champion när det kommer till att brottas, och det är inte riktigt min grej. (om jag inte får ligga ner och göra det med en tass eller två, och motståndaren råkar vara en katt)
Men som tur var hade vi ju Tova också. Så hon och Lady kunde ha den där dragkampen. 
Och så kunde de brottas själva medan jag tittade på
... och tuggade på mitt märgben.
Bohus är liksom en hunds himmelrike. Där man får massor av uppmärksamhet och mys och det alltid ligger goda saker på golvet. Och ibland får man med sig godbitar hem också. (frågar man matte så är de där godbitarna små fyrkantiga formationer på en skärm som hon sitter och glor på... men om du frågar mig så är det tuggbenen som gäller)
Fast jag kan ju erkänna att jag tycker om våren ganska mycket också. För då är det snart så varmt ute att man får bada... och i helgen ska jag åka dit på besök igen, till Bohus! 
Ni följer väl med mig då va?
Till vitsippsbackarna och springet? OCH BENEN! :D
 
(Nu har jag för övrigt tröttnat på att stå och vänta på att matte ska skriva klart här, så jag ligger och sover igen. På min underbara säng, som jag fick av Henriks mamma en gång i tiden)