Våren är här!

Ja, nu är våren kommen... Dagarna har varit bra och mindre bra... ibland har matte och jag varit osams. Men det var länge sen nu.

Jisses vad löp-tikar luktar underbart! Att matte inte kan fatta det...! Konstig  människa det där.

Vet ni då? Jag har en ny flickvän... hon heter Tekla. En bullterriertjej. Yngre än mig. Fast det var inte det jag skulle säga!
Jag skulle ju berätta att jag varit hos veterinären! Han var hur snäll som helst. Honom tyckte jag om! Så dit vill jag igen! Matte var lite orolig... hon visste inte riktigt hur jag skulle ta det... Men veterinären tog tempen, undersökte mina ögon, som varit lite röda.
Sen luktade han i mina öron? Kikade överlag på mig, tyckte jag var en himla fin hund. Då sa han åt husse att hålla i runt min mun... så husse gjorde det.... alldeles för länge!!
Husse skulle ju hålla där så jag inte kunde öppna munnen när den snälla veterinären gav mig en spruta i nacken. Men hallå! Det gjorde ju inte ens ont! Inte förrän veterinären gick bort från undersökningsbordet fattade husse att han var klar... =) Så nu är man vaccinerad i två år!

Så har jag badat en himla massa! utomhus! Och vet ni! Jag kan simma! Det har jag kommit på nu... Första gången, när jag inte visste att man inte bottnar överallt (Den gången som jag slängde mig rakt ut i vattnet och hamnade helt och hållet under ytan) Tyckte jag det var lite läskigt, och vågade inte gå ut i vattnet längre än jag bottnade. När vi gick till samma ställe andra gången var det samma visa, ända tills jag bara fick för mig att vatten är för roligt för att vara torr. Då slängde jag mig ut...

Det var inte matte så glad åt... Hon blev jätteblöt! Det kan hon ha, för alla gånger som hon har duschat mig... men för att det inte skulle bli orättvist gick jag naturligtvis bort till husse när jag kommit upp ur vattnet, och skakade mig där. Det lät konstigt från deras fötter efter det... Precis just som det brukar låta när jag går i vattenpölar lät det.

Vatten! Så underbart...!!! Hej på ett tag!